Yatlar İçin Lüks Kaydıraklar

Tüm kaydıraklarımızın, kaydırağın üst kısmına (veya en yüksek noktaya) slaydın su hattına monte edildiği dikey şekilde ölçüldüğünü bilmeniz gerekir.
Bu yüksekliği öğrenir öğrenmez filmin sürümünü belirleyebilir ve bir satın alma teklifi yapabiliriz. Konuklar zamanını, üst güverteden heyecan verici, adrenalin, kontrollü bir serbest düşüşle geçirecekler.
Böyle bir deneyim yok! Türkiyenin en prestijli tatil beldelerinin bazılarına aqua park tedarikçiliği yapan Sönmez İnflatables®, dünyanın en prestijli yatları için özel Yatlar İçin Lüks Kaydıraklar üretmeye benzersiz bir çabuk devam ediyor.
Her biri ayrı ayrı tasarlanmış ve en zorlu yat sahiplerinin ihtiyaçlarına göre özel şekilde şekillendirilmiştir.


Patent başvurusu yapılan yat kızağı tasarımımız, kızağın altında İlave destek ayaklarını isteğe bağlı hale getirir, bu da daha çabuk ve daha kolay montaj ve daha kararlı bir kayma ayağı sağlar.
Koruyucu ızgara bol miktarda gölge sağlar ve aynı zamanda iyi bir görüş sağlar. Birkaç yüksek performanslı vana en kısa kurulum sürelerini garanti eder.
Kara tabanlı eser serisinin bir parçası olarak, esas şekilde sürekli bir hava ayağı yapısına dayanan arazi üzerine inşa edilebilen bir yat kaydırağı olan ürünümüzü sunuyoruz.
Yat su laydırağımızı herhangi bir sabit platforma uyarlayabiliriz.


Belki bir kamp ve alt havuzlu bir tepe var? Yatlar İçin Lüks Kaydıraklar Mevcut tepenin konturlarından yararlanabilir ve sırf tepeyi kullanarak ve tepeye sabitleyerek üzerine bir kaydırak koyabiliriz.
Belki bir güverte yada bir atlama? Bir kaydırak ekleyebiliriz. Bir platformunuz varsa, araçlarımız var.


Bir platform oluşturmayı, tırmanma duvarları ve şişme kaleler eklemeyi planlıyorsanız, hala var olan herhangi bir sayfaya bir melez ekleyebiliriz.
10 feet yüksekliğinde yahut 100 feet yüksekliğinde olabilir. Eğlencenin yarısı bu fikirleri bir araya getiriyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar